Blog Artikel ForYou Magazine

In het ForYou Magazine editie Doetinchem 2017 is onderstaand artikel gepubliceerd.

Een ontmoeting met jezelf, 11 juli 2017.

Iedereen zit wel eens in de knoop. Je ervaart nare gevoelens, zoals angst of onzekerheden. Of je hebt fysieke klachten zonder medische reden, zoals buikpijn, hoofdpijn en gespannen spieren. Je zit niet lekker in je vel en dat moet veranderen!

Net als iedereen streef jij naar een fijn leven, maar dat gaat best lastig als je steeds klachten hebt. Ik kan jou met Coach4All Therapie helpen om inzicht te krijgen in het ‘waarom’ van jouw klachten. Waar komen de blokkades vandaan en waarom leef jij je leven zoals je dat momenteel doet? Vervolgens gaan we aan de slag om de bestaande blokkades op te lossen, waarna je weer positief en energiek in het leven komt te staan.

De holistische Coach4All therapie richt zich op vier niveaus: het fysieke, het spirituele, het mentale en het emotionele niveau. Als basis voor de behandeling gebruik ik NEI, ‘Neuro Emotionele Integratie’, een mooie methode om op zoek te gaan naar jouw blokkades, overwerkte emoties en gebeurtenissen. Doordat je meer inzicht krijgt in jouw leven, kun je de balans gaan herstellen en kom je meer in je eigen kracht en dichter bij jezelf. Indien nodig pas ik ook Neuro Linguïstisch Programmeren toe, waarmee je inzicht krijgt in hoe jij waarneemt en en hoe je hieraan verbaal en non-verbaal betekenis geeft. Dit kan leiden tot een verandering in communiceren, denken en doen. Daarnaast ben ik ademtherapeut en kan ik jou begeleiden bij een betere manier van ademhalen, waardoor je meer levensenergie en ruimte krijgt. Ga weer voor die lach op je gezicht!

Bron: