Mijn werkwijze

In mijn praktijk werk ik holistisch. Ik ga ervan uit dat lichaam en geest één zijn. Dit betekent dat ik als Coach4All-therapeut werk op basis van de 4 niveaus; het fysieke, het spirituele, het mentale en het emotionele niveau.

Na de eerste kennismaking, zal ik beginnen met een intakegesprek, daarbij is het belangrijk dat je aangeeft welke klachten je hebt en wat je graag wilt bereiken. Afhankelijk van je klacht en/of probleem ga ik kijken welke methode(s) het beste bij je past.

NEI gebruik ik als basis, je komt hiermee snel tot de kern van de oorzaak of het probleem.

Hoe werkt het?

Ik maak door middel van de spiertest contact met het onderbewustzijn, waarin alles ligt opgeslagen, hier ligt de oorzaak van de blokkades en belemmeringen. Zodra de energie uit balans is zal er een blokkade zitten, dit levert dan een stressreactie op de spier. Als inzichtelijk is welke emoties blokkeren, kunnen we op zoek naar de oorzaak, als dit helder is, kun je het vervolgens gaan loslaten en verwerken tijdens het integreren. Je zult ervaren dat er dan ruimte komt voor het positieve en dat de blokkade wordt opgeheven en dat de energie weer kan gaan stromen.

Lange praatsessies zijn niet nodig!

Welke methoden en technieken zet ik in?

Tijdens een coach4All sessie maak ik onder andere gebruik van de navolgende methoden en technieken.

NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een hele mooie methode om op zoek te gaan naar jouw blokkades, onverwerkte emoties en/of gebeurtenissen. Door middel van de NEI krijg je veel inzicht en bewustwording in je eigen leven, hierdoor kun je de balans weer herstellen. Je zult zien dat je weer in je eigen kracht komt, waardoor je jezelf weer beter gaat begrijpen en voelen.
Door middel van een spiertest ga ik op zoek naar deze onbewuste emotionele blokkades. Zodra er een blokkade zit, levert dit een stressreactie op de spier. Op deze manier komen we bij jouw onverwerkte emotie en/of gebeurtenis terecht.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een hele mooie methode om je inzicht en bewustwording te geven in hoe jij waarneemt en hoe jij hieraan je eigen betekenis geeft, zowel verbaal als non-verbaal. Jouw ervaringen, waarden en overtuigingen zijn bepalend voor wat jij denkt, voelt en doet.
Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en/of patronen. Vervolgens leidt dit inzicht tot een verandering in flexibele communicatie, denken en doen.

TB (Transformational Breath) is een ademtherapie.
Ademen bekent letterlijk leven en de adem is dus onze levensenergie.
De manier waarop je ademt, is de manier waarop je met emoties (en je verleden) omgaat.
De adem zoekt de gebieden op waar jij te veel of te weinig energie hebt. Je adem zoekt als het ware de blokkades in je lijf op!
Bij de inademing komt er voldoende zuurstof binnen waardoor je alle levensenergie toe kunt laten. Dit zorgt ervoor dat je meer ruimte en energie krijgt.
Bij de uitademing reinigt je lichaam en geest. Tevens zorgt de uitademing ervoor dat je allerlei afvalstoffen en toxines kunt loslaten.