NEI therapeut

Ik heb de opleiding tot NEI therapeut gevolgd bij Coach4All opleidings centrum in Aalten: http://www.coach4all-oc.com/

NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een hele mooie methoden om op zoek te gaan naar jouw blokkades, onverwerkte emoties en/of gebeurtenissen. Door middel van de NEI krijg je veel inzicht en bewustwording in je eigen leven, hierdoor kun je de balans weer herstellen. Je zult zien dat je weer in je eigen kracht komt, waardoor je jezelf weer beter gaat begrijpen en voelen.

Door middel van een spiertest ga ik opzoek naar deze onbewuste emotionele blokkades. Zodra er een blokkade zit, levert dit een stress reactie op de spier. Op deze manier komen we bij jouw onverwerkte emotie en/of gebeurtenis terecht.

Dus zoekt u een coach in de regio Doetinchem,  bekijk dan meer informatie over mijContact, mijn werkwijze en mijn prijzen op mijn website.