Uw Coach in de regio Doetinchem

Bent u op zoek naar een coach in de regio Doetinchem, neem dan contact met mij op.

Ik werk regelmatig met cliënten uit Gaanderen, Terborg, Silvolde, Ulft, Varsseveld, Didam, Wehl. Maar zij komen ook uit de grotere regio.

In mijn praktijk kunnen zowel kinderen en volwassen terecht. Heb jij wel eens het gevoel dat je het niet meer weet? Ben je moe en futloos? Heb je nergens geen zin meer in en weet je niet wat te doen? Je kunt hierbij ook denken aan fysieke klachten zonder medische oorzaak.

Je gaat weer voelen en ervaren wie je werkelijk bent, waardoor er weer ruimte komt bij jezelf, ken je dat gevoel van een diepe intense lachbui? Dit is zo’n heerlijk gevoel. Je komt weer in je eigen kracht te staan waardoor je jezelf kunt zijn!

Dus zoekt u een coach in de regio Doetinchem,  bekijk dan meer informatie over mij, mijn werkwijze en mijn prijzen op mijn website.