Wie ben ik

Ik ben Irene Buiting, 49 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen, een dochter van 18 jaar en een zoon van 15 jaar. Ik heb mij altijd afgevraagd, waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Wat weerhoudt mij ervan om bepaalde dingen niet te doen? Waarom reageer ik zo? Of waar komt dit gedrag toch vandaan?

In 2010 ben ik de 2 jarige opleiding NLP Master-Practitioner gaan doen, aansluitend ben ik in 2012 begonnen met yoga om de energie bij mezelf weer te laten stromen. De yoga heeft mij heel veel ruimte gegeven. Vervolgens ben ik in 2013 begonnen aan de 3 jarige HBO beroepsopleiding Coach4All-therapeut, dit is een ontwikkelings- en ervaringsgerichte opleiding op het gebied van Coaching en Therapie.

De opleiding heeft mij veel InZicht en BewustZijn gegeven in mijn eigen innerlijke processen, dat je alleen jezelf kunt veranderen en niet de ander. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen wat er met je lichaam gebeurt als je uit balans raakt. De energie kan niet meer stromen en hierdoor ontstaan er (emotionele) blokkades. Alles wat het lichaam uitdrukt is een uitdrukking van onszelf. Als we het gevoel hebben dat er een zware last op onze schouders drukt, vertaalt ons lichaam slechts datgene wat wij zelf van binnen voelen.

Ik gun ook jou de vrijheid, ruimte en liefde die je gaat voelen. De energie kan weer gaan stromen waardoor je weer kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Je lost blokkades op waardoor je vrijer kunt gaan leven. Er komt weer ruimte voor intens lachen!

P1160358

Uw Coach in de regio Doetinchem NEI therapeut